وداع در ارتفاعات ۲۵۱۹

http://uupload.ir/files/yl72_%D9%88%D8%AF%D8%A7%D8%B9.jpg

وداع در ارتفاعات ۲۵۱۹

می‌گویند قهرمانان همیشه باید در اوج خداحافظی کنند تا همیشه محبوب بمانند. تا همیشه در یادها جاودانه شوند و تا همیشه الگو باشند اما هیچ‌کس فکرش را نمی‌کرد که برای کاوه و برای محمودِ فاتح کردستان، این‌قدر زود زمان وداع از راه برسد.

هیچ‌کس نمی‌داند با وجود شایستگی و لیاقت فراوان کاوه، اگر او چند سال دیگر می‌ماند، چگونه پایان باشکوهی را می‌شد برایش تصور کرد. اصلا مگر تمام اوج‌ها، تمام محبوبیت‌ها و تمام جاودانگی‌ها باید با گذر سال‌ها اتفاق بیفتد؟ مگر نمی‌شود ره صدساله را چندساله رفت؟

هنر کاوه، زود شکفتن، زود اوج گرفتن و زود رفتن بود.

shahrarNews

نظرات 1 + ارسال نظر
رضا شنبه 17 شهریور 1397 ساعت 23:29 http://bihamta96.blogsky.com

معرفی کتاب:

معنای خرافه

۲- از جمله واژه های شدیداً بازیچه و پوچ و بی مفهوم که هر کسی آنرا بر علیه مخالف خود بکار می گیرد واژه خرافه و خرافاتی است که در باره هر نوع اندیشه و باور متافیزیکی بکار می رود و کل مذهب را شامل می شود.



۳- براستی خرافه چیست؟ از نظر منکران خدا و دین، کل مذهب و معارف دینی خرافه است. یعنی هر باوری که زمینه مادی و محسوس نداشته باشد خرافی است....



۴- از منظر علم و فنون مدرن هم هر چیزی که بواسطه این علوم فهم و تصدیق نگردد خرافه است.



۵- در معنای وسیع دیگری هر چیزی که در محدوده فهم کسی نگنجد خرافه محسوب می شود. ...



۶- همین کسانی که دشمن فهم برترند و هر چه را که در فهم آنها نگنجد خرافه می نامند بواسطه گرفتاریها و عذابهائی که لاعلاج هستند به ناگاه مبدل به خرافاتی شدیدی می شوند. یعنی آنگاه که فهم شان از درک مشکلات و حل عذابها بر نیامد همه امور و علل را به جهان ماوراء می افکنند و یک شبه معتقد به بخت و اقبال و جن و از ما بهتران و جادو و چشم زخم می شوند تا به این ترتیب مسئول گرفتاریهای خود نباشند و عذابها را از عوالم غیر بدانند و خود تبرئه شوند و علت بدبختی خود محسوب نگردند.



۷- لذا شاهدیم که در سراسر جهان مدرن و اتفاقاً جوامع پیشرفته و علمی و تحصیل کرده که انواع عذابهای لاعلاج غوغا می کند خرافه پرستی رنگارنگ هم غوغا می کند و هر روز یک باور و دکان خرافه پدید می آید.



۸- یعنی همانهائی که زمانی بی هیچ دلیلی جهان ماورای طبیعی و غیر محسوس و عالم غیب را منکر بودند ناگهان همه امور جهان خود را ماورای طبیعی می خوانند و بکلی طبیعت و عقل را منکرند.

از کتاب پدیده شناسی هویت انسانی استاد علی اکبر خانجانی

t.me/khodshenasi4

دروود دروود دوروود ممنون ازاظهارنظرشما ازدیگر لینک ها هم دیدن فرمایید

امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.